Consultatiebureaus

De antroposofische consultatiebureaus waar ik werk, bieden reguliere consultatiebureauzorg die zich richt op het volgen en bespreken van groei; motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Daarnaast kijken wij vanuit een antroposofische visie met de ouders mee naar de ontwikkeling van hun kind.

In de praktijk betekent Antroposofische Consultatiebureauzorg; bespreken hoe we met warmte omgaan, met voeding; met ziektes; met vaccinaties; met kleding van natuurlijke materialen; met ritme en wat we de kinderen al of niet kunnen aanbieden.

NIEUW 

Sinds  2019 starten we altijd met een prenataal consult.

Liefst met beide aanstaande ouders en bij voorkeur in het tweede trimester. Er is zoveel waar we jullie al mee kennis willen laten maken dat het de rust van de periode rondom de bevalling bevordert en meehelpt aan een (h) eerlijke kraamtijd. Vul het formulier in via deze website (onder kopje  "afspraak") en je ontvangt een uitnodiging.


Antroposofisch consultatiebureau Zutphen

Sinds 2014 bestaat het zelfstandig Antroposofisch Consultatiebureau Zutphen waar ik samenwerk met Marije Hoeksema; zij verricht de verpleegkundige taken. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden op: www.antrocbzutphen.nl

De consulten vinden op woensdagmorgen plaats.

Nieuw adres: Middenhuis,  Fie Carelsenstraat 32, in de wijk Leesten

Antroposofisch consultatiebureau Aquamarijn

In Arnhem is sinds 2013 een antroposofisch consultatiebureau; daar werk ik ook samen met Marije Hoeksema  Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.therapeuticumaquamarijn.nl

De consulten vinden op dinsdagmorgen plaats.

Adres: Onder de Linden 21-9, in de wijk Klarendal.